Ankara Siteler'de yangın

Ankara Siteler'de bir halı deposunda çıkan yangın, kısa sürede binanın üst katlarına da sıçradı. Büyük çaplı maddi hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki binalara söndürüldü.

Ankara Siteler'de yangın
08 Aralık 2016 Perşembe 16:01

Altındağ Siteler Demirhendek Caddesi üzerindeki bir halı deposu ve satış mağazasında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede 4 katlı binanın üst katlarındaki diğer iş yerlerine de sıçradı.

Alınan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin 2 saatlik çalışmasının ardından yangın, çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın nedeniyle binada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, itfaiye ekipleri, uzun süre soğutma çalışmalarına devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.