Ankara Halk Ekmek Satış mağazası hizmete açıldı

Ankara Halk Ekmek Fabrika Satı Mağazası açıldı. Ankaralıların tercih ettiği Halk Ekmeğin birçok çeşidi fabrika satış mağazasında olacak.

Ankara Halk Ekmek Satış mağazası hizmete açıldı
01 Mart 2017 Çarşamba 13:30

Ankara Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hizmeti daha Ankaralılara kazandırdı. Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazası, 1 Mart 2017 tarihi itibariyle açıldı. Modern görünümüyle ve çok çeşitliliği ile Halk Ekmek Satış Mağazası müşterilerini bekliyor.

Açılan Mağazada, klasik halk ekmeği, fırınlanmış fındıklı ekmek, poğaça çeşitleri, köy ekmeği, galeta, ve galeta unu, çeşitli çerezler yer alıyor. 

Ankara Halk Ekmek Fabrikası önünde yer alan fabrika satış yeri, yeni yapılan görkemli binasına taşınıyor. Toplam 4300 m²likbir alana yapılan binanın 1500 m²lik kısmı müşterilere hizmet verecek. Aynı anda 300 kişinin yer bulabileceği oturma alanına sahip binada müşteri memnuniyeti açısından tüm detaylar düşünülmüş. Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen tüm ürünlerin sıcak sıcak satışa sunulacağı yeni satış yerinde zengin kahvaltılık çeşitleri ve farklı ürünler yer alacak. 
 

Ankara Halk Ekmek


2 katlı olarak projelendirilen binanın ayrıca 1000m²lik bodrum katında da üretim yapılacak. Fabrikanın yönetim birimleri ile bürolarında yer alacağı yeni binada Selçuklu ve Osmanlı dönemi motifleri kullanıldı. 

Halk Ekmek

Tüm ekmek çeşitlerinin bulunduğu satış alanından su böreği pişirme alanına, kahvaltılık ürün reyonlarından sıcak ve soğuk içecek bölümlerine, halk çerez satış alanından simit ve poğaça satış alanlarına kadar oldukça ferah bir ortam oluşturuldu. Halk Ekmek Fabrikası’nın yeni binası ile ilgili bilgiler veren Genel Müdür Ali İlkbahar, binanın tamamen fabrikanın öz sermayesi ile inşa edildiğini, hiç kimseye tek kuruş borçları olmadığını söyledi.İlkbahar sözlerine şöyle devam etti: “Binanın yapımı için hiçbir bankadan tek kuruş kredi almadık. Halk Ekmek Fabrikası olarak kendi kârımız ile yatırım yapabileceğimizi daha önce üretim alanımızı büyütüp makinalarımızı yenilerken görmüştük. Bu yüzden kendimize ve tüketicilerimize olan inancımızla yola çıktık. Şükürler olsun ki bugün çok nadide bir eser ortaya çıktı. Gerek geniş ve ferah alışveriş alanıyla, gerek geniş otoparkı ve yeşil alanlarıyla tüketicilerimizi rahat ettireceğimize inanıyoruz. Ankaralı tüketicilerimize çok daha güzel tesisler sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu eserin inşasında bizlere destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Kısa bir süre sonra Ankaralı hemşerilerimizi yeni binamızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi. 

Halk Ekmek Ürünleri

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.