Ankara Emniyeti Ramazan Bayramında trafikteki tedbirleri arttırıyor

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı'nda halkın rahat seyahat edebilmesi için Ankara trafiğinde alınacak trafik önlemlerini açıkladı.

Ankara Emniyeti Ramazan Bayramında trafikteki tedbirleri arttırıyor
30 Haziran 2016 Perşembe 15:37

Ramazan Bayramına az bir süre kala Ankara Emniyeti tedbirlerini almaya devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şubesi, Ramazan Bayramı tatili boyunca Ankara'da alınacak trafik önlemlerini açıkladı. Halkın güvenli ve rahat bir biçimde seyahat edebilmeleri için Belediye ve Karayolları ile birlikte çalışacak olan Ankara Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi, kısa süreli yol çalışmalarına ara verilmesinin sağlandığı bildirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: 

"Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşlarımız ve yol kullanıcılarının güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla; Trafik yoğunluğunun artacağı değerlendirilen, Ramazan Bayramı tatili süresince 01/07/2016-10/07/2016 tarihleri arasında ilimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanlarında vatandaşlarımızın güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla Karayolları Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile koordine kurularak yapımı devam eden kısa süreli yol çalışmalarına ara verilmesi sağlanmıştır. Yol yapım çalışmaları devam etmekte olan çalışma alanlarında sürücülerin işaret ve levhalara dikkat etmesi gerekmektedir. Ramazan Bayramı tatili süresince belirtilen tarih aralığında Samsun yolu Çalışkanlar, Ortaköy, Gökçeyurt, Maliye Noktası kavşakları ile Konya yolu TŞOF kavşağı beton bariyerlerle (New Jersey) kapatılarak yol bu noktalarda transit olarak verileceğinden yol kullanıcılarının daha dikkatli olarak seyretmeleri gerekmektedir. Trafik yoğunluğunun artacağı değerlendirilen Ramazan Bayramı tatili süresince 01/07/2016-10/07/2016 tarihleri arasında Ankara ili üzerinden Samsun yolunu kullanarak Kayseri istikametine gidecek araç sürücülerinin alternatif yol olarak Ankara- Gölbaşı- Bala- Kaman- Kırşehir- Kayseri güzergahlarını kullanmaları tavsiye edilmektedir." denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.