Ankara'da yol çöktü, otomobil 3 metrelik çukura düştü!

Başkent Ankaralılar bu sabah ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Yolun çökmesi sonucu bir araç 3 metrelik çukura düştü!

Ankara'da yol çöktü, otomobil 3 metrelik çukura düştü!
06 Mayıs 2016 Cuma 11:08

Başkent Ankara'da bu sabah ilginç bir olay oldu. Çöken asfaltta oluşan 3 metrelik çukura düşen araba sulara gömüldü. 

Olay, saat 05.30 civarında Ankara Çankaya’da Çiğdem Mahallesi 1588. Sokak'ta bulunan Ortadoğu Konutları’nın önünde meydana geldi. Su borusunun patlaması nedeniyle yol çöktü. Yolun çökmesiyle 3 metrelik bir çukur oluştu ve park halindeki bir otomobil çukura düştü. Çöken yolun çıkardığı sese uyanan mahalle sakinleri, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Bir itfaiye eri beline bağlanan ipin yardımıyla göçüğe girdi. Biriken su nedeniyle sadece üst kısmı görünen otomobilde incelemelerde bulunan itfaiye eri, patlayan borudan akan suyun kesilememesi nedeniyle daha fazla çalışamayarak geri çıkmak zorunda kaldı.

Bunun üzerine olay yerine çağrılan belediye ekipleri, vidanjörle göçükteki suyu çekilmeye çalıştı. Aracın göçükten çıkarılması için de çekici çağrıldı. Yola düşen aracın içinde insan bulunması ihtimaline karşı olay yerinde ambulans hazır bekletildi.

Polis ekipleri, yolun tekrar çökme tehlikesine karşı güvenlik önlemleri aldı. Aracın göçüğe düşme anları ise, bölgedeki bir marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, aracın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin otomobili çıkarma çalışmaları devam ediyor. 

Olayda can kaybı yaşanmaması ise tek teselli.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.