Ankara'da trafik kazası: 5 can aldı

Ankara'da meydana gelen kazada kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Olayda kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Ankara'da trafik kazası: 5 can aldı
06 Şubat 2016 Cumartesi 08:47

Olay, saat 04.00 civarında Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anadolu Bulvarı Köprülü kavşağına yakın mesafede yaşanan kazada, Etimesgut-şehir merkezi istikametinde hareket halindeki 06 DJ 6762 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı'nda ters yönde seyreden 06 BY 6182 plakalı kamyonetle henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. 

Kazada, hurdaya dönen araçlarda bulunanlardan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılar şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Ölen 5 kişinin cesedi, cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.