Ankara'da polise ses bombası ile saldırı: 20 gözaltı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde polis otosu içerisinde bulunan polislere, bir saldırgan ses bombası atarak kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, ekipler kaçan saldırganı yakalamak için operasyon başlattı.

Ankara'da polise ses bombası ile saldırı: 20 gözaltı
05 Kasım 2016 Cumartesi 08:29

Ankara'nın Altındağ ilçesinde polis aracına el yapımı ses bombası atıldı. Araç içersinde bulunan polisler, havaya ateş açarak saldırganı yakalamak için operasyon başlattı.

Ankara Altındağ ilçesinde bulunan  Plevne Mahallesi Şehit Talip Yener Caddesi'nde polis otosuna kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından el yapımı ses bombası atıldı. TEM şubesine bağlı polisler, ses bombasını atıp kaçan saldırganın yakalanması için operasyon başlattı. 

Ses bombasını atan saldırganın koyu mavi montlu, siyah bereli ve yaklaşık 1,80 metre boyunda olduğu belirtildi. 20 kişiyi gözaltına alan polis ekiplerinin operasyonlarını kararlılıkla sürdürmesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.