Ankara'da FETÖ temizliği

FETÖ'nün okul tabelaları Ankara sokaklarından tek tek sökülüyor. Ankara genelinde FETÖ'nün tüm kalıntıları yok ediliyor. Bu bağlamda FÖTÖ mensubu oldukları belirlenerek kapatılan okulların reklam içerikli tabela ve panoların tek tek söküyor.

Ankara'da FETÖ temizliği
29 Eylül 2016 Perşembe 18:21

FETÖ'nün okul tabelaları Ankara sokaklarından tek tek sökülüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ankara genelinde FETÖ mensubu oldukları gerekçesiyle kapatılan okulların reklam içerikli tabela,  pano ve totemlerini kaldırıyor.

Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda, kapatılan ve el konulan FETÖ’ye bağlı okulların reklam içerikli tabela ve panolarının zabıta ekiplerince kaldırılmaya başlandığını açıkladı.

Ankara genelinde izinsiz takılan, vergisi ödenmeyen ve görüntü kirliliğine neden olan reklam içerikli tabela ve panoların periyodik olarak denetlenip kaldırıldığını dile getiren Karabudak, “Bu rutin çalışmalarımız arasına, FETÖ mensubu oldukları gerekçisiyle devlet tarafından kapatılan ilkokul, ortaokul, lise ve bazı özel muhtelif kurs ile özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin de reklam içerikli tabela, pano ve totemlerini de katarak yerlerinden kaldırıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.