Ankara'da FETÖ operasyonu: 15 iş adamı gözaltında

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 27 iş adamından 15'i yakalandı.

Ankara'da FETÖ operasyonu: 15 iş adamı gözaltında
19 Ekim 2016 Çarşamba 15:49

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 27 iş adamından 15'i gözaltına alındı.

Başsavcılık kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkentteki 27 iş adamı hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekai Yusuf Sarıbay'ın talimatıyla başlatılan operasyon kapsamında, 27 iş adamı hakkında "FETÖ üyeliği" suçlamasıyla gözaltı kararı alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde arama yapan polis ekipleri, 15 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan 2'sinin başka suçlardan tutuklu olduğu ve 10'unun ise adreslerinde bulunamadığı belirtildi.

Gözaltına alınan zanlılar arasında Ankara'daki bir süpermarket zinciri ile gıda firmasının sahibi ve ortaklarının da yer aldığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.