Ankara'da dev patlama! Vatandaşlar panik içinde

Ankara’nın birçok yerinden rahatlıkla duyulan patlama sesi halkta panik yarattı.

Ankara'da dev patlama! Vatandaşlar panik içinde
25 Kasım 2015 Çarşamba 21:15

Ankara’nın birçok yerinden rahatlıkla duyulan patlama sesi halkta panik yarattı.

Batıkent-OSTİM arasından gelen patlama sesinin ardından Ankara’da bir panik havası oluşurken patlamanın tam nedeni hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Patlama sesinin gelmesinin ardından sosyal medyaya akın eden Ankaralı vatandaşlar sesin nedenini öğrenmeye çalıştılar. Sosyal medya üzerinden “Patlama sesi nereden geldi?”, “Ankara Batıkent tarafından çok şiddetli patlama oldu. Sebebini bilen var mı?” şeklinde gönderilerde bulunan Ankaralılar henüz patlamanın nedenini öğrenemedi.

Sosyal medyadaki hareketlenmenin ardından açıklama yapan Ankara Valiliği 112 ve 155 hatlarına patlama ile ilgili herhangi bir ihbar gelmediğini konu ile ilgili bir gelişme olması durumunda Valilik tarafından gerçekli açıklamaların yapılacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.