Adana'da cuma namazında canlı bomba paniği

Adana Sabancı Merkez Camisinde cuma namazının edâ edildiği sırada cemaat içinden birisi üzerimde bomba var diyerek hutbe okuyan imama doğru koşarak camide büyük panik yaşattı. Yaşanan olay sonrası camide izdiham yaşanırken, canlı bomba olduğunu söyleyen kişi polisler tarafından gözaltına alındı.

Adana'da cuma namazında canlı bomba paniği
01 Temmuz 2016 Cuma 14:56

Adana'da bulunan Sabancı Merkez Camisi'nde cuma namazı için toplanan cemaatin içerisinden birisinin ayağa kalkıp imama koşması sonrasında canlı bomba paniği yaşandı. Sabancı Merkez Camisi'nde imam cuma hutbesini okurken bir kişinin kalkıp imama doğru koşması büyük paniğe yol açtı.

Adana'da Sabancı Merkez Camii'nde Cuma hutbesi okunurken üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyen ve isminin Mehmet Kılıçarslan olduğu öğrenilen bir şahıs camide dehşet anları yaşattı. Üzerinde bomba olduğunu söyleyen şahıs, imamı rehin alarak, mikrofonu eline aldı. Göğsünü açan şahıs, üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyip cemaate korku dolu anlar yaşattı. Camide izdiham yaşanırken, çok sayıda yaralanan oldu. Güven timleri camide korku dolu anlar yaşatan Mahmut Kılıçarsan'ın üzerinde yapılan aramalar sonrasında bombaya rastlanmadı. 

Bu sırada cami içerisinde bulunan bir vatandaş, "Siyah giyimli sakallı bir adam bana 'kendimi patlatacağım' dedi. Ayağa kalktı. Belini açmış sarı kablolar görünüyordu. O sırada hocayı rehin aldı. Sonra mikrofonu alıp dua okudu. Ondan sonra vatandaşlar kaçıştı izdiham oldu birbirlerini ezdi" dedi

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.