Adalet Bakanlığı'ndan 81 ile DHKP-C uyarısı!

Bakanlık tarafından 81 ilin Cumhuriyet Başsavcılıkları’na yazı gönderildi. Yazıda DHKP-C’nin muhtemel eylemlerine karşı güvenlik tedbirlerinin artırılması istendi.

Adalet Bakanlığı'ndan 81 ile DHKP-C uyarısı!
03 Şubat 2016 Çarşamba 09:04

Adalet Bakanlığı'ndan 81 ile gönderilen 29 Ocak 2016 tarihli ve ‘gizli’ ibareli  yazıda, Ceza İşleri Genel Müdürü Aytekin Sakarya'nın imzası bulunuyor. 

Bakanlıktan gönderilen yazıda:

DHKP-C terör örgütü mensuplarının, davalarına bakan hâkimler ve Cumhuriyet Başsavcıları başta olmak üzere diğer adliye personeli lojmanlarına, tesislerine, servislerine yönelik silahlı, bombalı ve şiddet eylemi arayışı içerisinde oldukları yönünde bilgi alınmıştır. 

Son dönemde artan terör olayları da dikkate alınarak, ilgili güvenlik birimleri ile irtibat halinde olunması, gerekli güvenlik tedbirlerinin arttırılması ve konu ile ilgili gereken hassasiyetin gösterilmesi hususlarını rica ederim” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.