8 Şubat Çarşamba İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelerde 8 Şubat 2017 Çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler...

8 Şubat Çarşamba İstanbul'da elektrik kesintisi
06 Şubat 2017 Pazartesi 09:54

8 Şubat 2017 Çarşamba günü İstanbul'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamada planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İstanbul'un 4 ilçesine elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Buna göre İstanbul'un Küçükçekmece, Büyükçekmece, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-16.00 saatleri arasında değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Küçükçekmece ilçesinin bazı mahallelerinde 09.00-14.00, Büyükçekmece ve Esenyurt ilçelerinin bazı mahallerinde ise 10.00-12.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
 
Aynı gün Beylikdüzü ilçesinin de bazı semtlerine 14.00-16.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesintiler" bölümünden ulaşabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.