40 araçlık zincirleme trafik kazası!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi. Kazada 16 kişi yaralanırken can kaybı yaşanmadı.

40 araçlık zincirleme trafik kazası!
01 Ocak 2016 Cuma 01:11

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Değirmendere’de 40 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 16 kişi yaralandı. Kazada can kaybı yaşanmadı.

Gölcük İlçesi Değirmendere Dörtyol'da buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasına, ard arda kayan 40 araç birbirine girdi. Kazada 16 kişi yaralanırken, yaralılar tedavi altına alındı. Yalova istikametinde meydana gelen kaza sonrası yol ulaşıma kapandı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ekiplerine ve ambulanslara haber verdi. İtfaiye ekipleri yaralıları araçlardan çıkartırken, sağlık ekipleri yaralılara hemen müdehale ettiler.

Kaza nedeniyle Yalova istikameti ulaşıma kapandı. İzmit istikameti de trafik ekipleri, ambulans ve kurtarma ekiplerinin çalışabilmesi için ulaşıma kapatıldı. Yolun ulaşıma açılabilmesi için kaza yapan araçlar yoldan çekiliyor.

Yaralılar Gölcük Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, meydana gelen zincirleme trafik kazasına ilişkin; "Yoldaki buzlanma nedeniyle 40 araç birbirine girdi. Bu araçlar içerisinde TIR, otobüs, otomobil ve kamyonetler bulunuyor. Yaralanan 16 kişi Gölcük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murtaza ULUBAY - 8 yıl önce
Kış günü yerlerin buzlanma ihtimalini dikkate almak gerek
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Biraz dikkat, biraz tedbir.