4 Mart Cuma İstanbul’da 11 ilçede elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada 4 Mart Cuma günü İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

4 Mart Cuma İstanbul’da 11 ilçede elektrik kesintisi
03 Mart 2016 Perşembe 11:56

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalarda, 4 Mart Cuma günü, yatırım ve bakım-onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul'un 11 ilçesinde kontrollü elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
İstanbul’un Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Kağıthane, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerinde, 4 Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak.

BEDAŞ’ın açıklamasına göre; Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Esenler, Eyüp, Fatih, Kağıthane, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerinin bazı bölgeleri, Cuma günü, elektrik kesintisi yapılacak.

AVRUPA YAKASI


BAHÇELİEVLER

09.00 ile 18.00 saatleri arasında
Kocasinan_Merkez Mahallesi, Efeler ve Marmara caddeleri, İslambeyli, Osmanlı, Kamilpaşa, Yaşar Doğu, Kadife, Öğretmenler, Aygül, Eşrefpaşa ve Narlıdere sokaklarında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

BAKIRKÖY

09.00 ile 18.00 saatleri arasında 
Basınköy Mahallesi, Basınköy İstanbul Caddesi, Şenlikköy Mahallesi, Kırserdar sokağında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

BAYRAMPAŞA

00.01 ile 02.00 saatleri arasında 
Terazidere Mahallesi, Güneş ve Cumhuriyet caddeler, Hakan ve Sema sokaklarında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

BEŞİKTAŞ

08.30 ile 11.30 saatleri arasında 
Etiler Mahallesi, Toprakkale, Yanarsu, Demirkent, Ergin ve Tepecik Yolu sokakları,  

10.00 ile 12.30 saatleri arasında 
Etiler Mahallesi, Altınekin, Özdeş ve Ergin sokakları, 

11.00 ile 14.00 saatleri arasında 
Nisbetiye Mahallesi, Akmerkez Levazım Yolu Caddesi'nde bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

ESENLER

09.00 ile 16.00 saatleri arasında 
Oruçreis Mahallesi, Giyim Kent Caddesi, Birlik Mahallesi, Kırım Caddesi, Köyiçi Caddesi, 858, 860, Şehit Halil Sağır, 866 ve 855 sokaklarında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

EYÜP

23.00 ile 08.00 saatleri arasında 
Akşemsettin Mahallesi, Köprülü Sokak, Güzeltepe Mahallesi, Dikmen ve Yavuz Selim caddeleri, Baki Sokak’ta bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

FATİH

09.00 ile 15.00 saatleri arasında 
Akşemsettin Mahallesi, Battalgazi Sokak, Akdeniz, Balipaşa ve Sarıgüzel caddeleri, Hoca Efendi Sokak Hırka-İ Şerif Mahallesi, Eski Alipaşa, Altay ve Akseki caddeleri, Ahşap Minare, Kırtay, Başkatip, Somuncular ve Uncu sokaklarında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

KAĞITHANE

09.00 ile 18.00 saatleri arasında 
Harmantepe Mahallesi, Tan ve Saray sokakları, Talatpaşa Caddesi, Yahyakemal Mahallesi, Cemre, Dinç, Konya ve Uçku sokaklarında yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

KÜÇÜKÇEKMECE

22.00 ile 09.30 saatleri arasında 
Kanarya Mahallesi, Fevzi Çakmak ve Huzur caddelerine, Dere Kuşu, Çınar, 6., Tarlakuşu, İncir Kuşu, Muhabbet Kuşu, Karabatak ve 1512. sokaklarında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

SİLİVRİ
06.00 ile 18.00 saatleri arasında 
Fatih Silivri Mahallesi, Halim Uluşahin Caddesi, Leylek, Bıldırcın ve Üveyik sokaklarında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

ANADOLU YAKASINDA

ÇEKMEKÖY
13.00 ile 16.00 saatleri arasında 
Mimar Sinan Mahallesi, Bosna, Yeşil Kayalar, Mücahit sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.