3.Köprü yollarının ihaleleri ertelendi!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden yapılana açıklamada, 3. Köprü bağlantı yollarının ihaleleri ertelendiği bildirildi.

3.Köprü yollarının ihaleleri ertelendi!
18 Şubat 2016 Perşembe 19:48

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan açıklamada, ihaleye talebin artırılması, rekabetin oluşturulması, daha iyi tekliflerin alınması ve ihale sonrasında uygulamanın sağlıklı olması amacıyla ihalenin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Açıklamada, "Kuzey Marmara Otoyolu (3.Boğaz Köprüsü Dâhil) Projesi Kurtköy-Akyazı (Bağlantı Yolları Dahil) ve Kınalı-Odayeri (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimleriyle ilgili olarak yapılacak ihaleler, isteklilerden gelen talepler, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız ve Karayolları Genel Müdürlüğümüzce yapılan müşterek değerlendirme sonucu, ihaleye talebin artırılması, rekabetin oluşturulması, daha iyi tekliflerin alınması ve ihale sonrasında uygulamanın sağlıklı olması amacı ile ihale ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadeleri kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.