10. Cumhurbaşkanı Sezer, arkadaşının cenazesinde namaz kılmadı

Arkadaşı Burhan Özdural'ın cenazesine katılan 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, cenaze namazını kılmaması dikkat çekti.

10. Cumhurbaşkanı Sezer, arkadaşının cenazesinde namaz kılmadı
02 Mayıs 2016 Pazartesi 15:32

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer eşi Semra Sezer ile birlikte, arkadaşı Burhan Özdural’ın Ankara Kocatepe Camii'ndeki cenazesine katıldı.

10. Cumhurbaşkanı Sezer ve eşi Semra Sezer'in, Burhan Özdural ile Yargıtay’dan arkadaş olduğu belirtildi. Özdural'ın cenazesi öğle namazına müteakip Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından kaldırıldı. Arkadaşı Özdural'ın cenazesine katılan Sezer’in, cenaze namazını kılmaması dikkat çekti. Sezer'in "Namaza gerek yok. Şurda duralım" dediği iddia edildi.

Cenaze namazının ardından Sezer, cenazeye katılan vatandaşlar ile sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, ardından eşi Semra Sezer ile birlikte Kocatepe Camii’nden ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fahri mete - 8 yıl önce
Adamın abdesti yoktur ondan kilmamistir
Never bunda
Şu soğukta kim abdest alacak demi yani
Avatar
Asena aslan - 8 yıl önce
Canaze namazi farz mi kuranda yok. Sonradan icad edilen şeyleri asıl gibi savunmaniz...insanlari siniflamaniz için kullanmaniz ilginç
Misafir Avatar
Ali - 8 yıl önce @Asena aslan
Tevbe Suresi 84. Ayet Meali Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2): Ve onlardan biri ölürse asla namazını kılma ve kabirinin başına gidip durma. Çünkü onlar Allah'ı ve Resulünü tanımadılar. Ve fasık olarak can verdiler.
Misafir Avatar
Asena Hanıma cevap - 8 yıl önce @Asena aslan
Yorum yazmadan araştırın lütfen Tevbe Suresi 84. Ayet Bilmemek ayıp değil araştırmayıp önyargıyla birşeyler yazmak ayıp