10 aylık bebek İstanbul'un göbeğinde donarak öldü

İstanbul'un göbeğinde yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. İstanbul'un Fatih ilçesinde, anneannesiyle birlikte sokakta yaşayan 10 aylık bebek, donarak yaşamını yitirdi.

10 aylık bebek İstanbul'un göbeğinde donarak öldü
05 Ocak 2016 Salı 23:25

İstanbul'un göbeğinde yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. İstanbul'un Fatih ilçesinde, anneannesiyle birlikte sokakta yaşayan 10 aylık bebek, donarak yaşamını yitirdi.

Fatih ilçesinde yaşanan üzücü olayda 10 aylık Aybüke bebek soğuktan donarak yaşamını yitirdi. 10 aylık bebeğin anneannesi bölgede bulunan özel bir hastaneye giderek 10 aylık torunu Aybüke'nin donarak öldüğünü söyledi.Bunun üzerine hastane yönetimi polise haber verdi. Hastaneye gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 10 aylık minik  bebeğin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, gerçekleştirilen ön otopside bebeğin üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirlendi. Aybüke bebeğin kesin ölüm sebebinin detaylı otopsi sonucu belirleneceği ifade edildi.


Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada, Aybüke bebeğin annesi ve anneannesi Canan A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne Feride A. sorgusunda ölen bebeğinin başkası ile evli olan Alaattin K. isimli şahıstan olduğunu, olayın ortaya çıkması sonrasında babasının ve ailesinin bebeğe sahip çıkmadığını belirtti. Minik bebeğin anneannesi Canan A. ise bebeğe sahip çıktıktan sonra ailesi tarafından dışlandığını ve bu yüzden sokakta yaşamaya başladıklarını söyledi. Sokakta kalacak yer bulamayınca bir camiye sığındıklarını söyleyen anneanne Canan A, sabah uyandığında torununun hareketsiz olduğunu görüp hemen en yakındaki hastaneye gittiğini söyledi. Polis soruşturmada Aybüke bebeğin babası Alaattin K.'yı ararken, anne ve anneanne "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan adliyeye sevkedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Vicdan olmadıktan sonra ...