TEOG Yabancı Dil Soru ve Cevapları 27 Nisan 2017

TEOG 2. Dönem İngilizce, Almanca, Fransızca soru ve cevapları merak ediliyor. TEOG 2. Dönem sınavlarının son oturumunun sınavı Yabancı Dil sınavı oldu. Peki TEOG İngilizce sınavı nasıldı? Almanca, İngilizce, Fransızca soruları ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde.

TEOG Yabancı Dil Soru ve Cevapları 27 Nisan 2017
27 Nisan 2017 Perşembe 11:20

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2. dönem sınavları son oturumları bugün yapıldı. 1 milyondan fazla öğrenci Teog yabancı dil ingilizce sınavında ter döktü.  İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Ulus Musevi 1. Karma derslerinden birisinin sınavına girecek öğrenciler, sınav sonrası soru ve cevapları merakla bekliyor. 2017 TEOG yabancı dil sınavı soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav soruları yayınlandığı an sitemizden takip edebilirsiniz.

27 Nisna 2017 TEOG 2. Dönem son oturumunda öğrencilerin girdiği Yabancı dil ingilizce soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav soruları ve cevapları, yayınlandığı andan itibaren sitemizde olacak.

Milyonlarca öğrenci bugün 20 sorunun sorulacağı TEOG Yabancı Dil sınavı saat 11.20'da başlayacak. 40 dakika sürecek sınavın soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı.  Sınava giren öğrenciler soru kitapcıklarını sınav sonrasında alabilecekler. Sınavın bitiminden itibaren öğrenciler, girdikleri Yabancı Dil sorularını yabacı dil dersini veren öğretmenine çözdürmeleri gerekir. Kamu Saati olarak sınav sonrasında Teog  Yabancı Dil sorularını bu haberde paylaşacağız.

Teog Yabancı Dil Sınavı'nda hangi konulardan soru çıkıyor?  

İkinci dönem TEOG yabancı dil sınavı İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve Ulus Musevi 1. Karma şeklinde ayrı branşlarda yapılacak. Öğrenciler okullarda hangi dili görüyorsa yabancı dil sınavında o dersten girecek.

MEB Yabancı Dil soru ve Cevaplarını saat 14.00'dan itibaren EBA üzerinden yayınlayacak. Sınavdan çıkan öğrenciler soruların cevaplarını haberimizden ulaşabilecek. 

TEOG 2. Dönem Türkçe soruları ve cevapları için TIKLAYINIZ.

TEOG 2. Dönem Matematik Soruları ve Cevapları için TIKLAYINIZ.

TEOG 2. Dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ.
 

TEOG Fen Bilimleri Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

TEOG İnkılap Tarihi Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zuzu - 7 yıl önce
İngilizce cevaplari niye yokk