TEOG Fen Bilimleri ve İnkılap Sınavı nasıldı, hatalı soru var mı? 27 Nisan 2017

2017 TEOG 2. Dönem Fen Bilimleri ve T.C İnkılap Tarihi soruları sosyal medya üzerinde tartışılıyor. Peki TEOG 2. Dönem sınavları nasıldı, hatalı soru var mı? 2017 TEOG Fen Bilimleri ve İnkılap Tarihi sınav yorumları! TEOG 2. Dönem sınavı soruları zor mu kolay mıydı? İşte detaylar.

TEOG Fen Bilimleri ve İnkılap Sınavı nasıldı, hatalı soru var mı? 27 Nisan 2017
27 Nisan 2017 Perşembe 10:15

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2 Dönem Sınavlarında adaylar FEN Bilimleri ve T.C İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük sınavına girdi. Peki TEOG 2. Dönem sınavları nasıldı, kolay mıydı, zor muydu? Sınavdan çıkan adaylar sorular ile ilgili görüşlerini sosyal medya üzerinden paylaşıyor. MEB soruların cevaplarını saat 14.00'da EBA'dan açıklayacak. Sınavdan çıkan öğrenciler FEN Bilimleri ve İnkılap Tarihi sorularında hata var mı merak ediyor. 

TEOG 2. Dönem İkinci Oturumunda 1 milyondan fazla öğrenci ilk olarak FEN Bilimleri sınavına, daha sonra da T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavına girdi. Öğrencilerin en çok zorlandığı bu iki derstan toplan 40 soru soruldu. PEki Fen ve İnkılap soruları nasıldı? İşte detaylar.

FEN Bilimleri ve İnkılap Tarihi Soruları Nasıldı?

TEOG 2. Dönem İnkılap Tarihi sorularının geçtiğimiz yıllara göre daha kolay olduğu ifade ediliyor. Şuana kadar tarih sorularında hata olduğu belirtilmedi. 2017 TEOG İnkılap Tarihi ile ilgili görüşlerinizi Yorum kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

FEN Bilimleri sınavına giren adaylar bu dönem, çoğunlukla Fizik sorularına yanıt verdi. Öğrencileri en çok zorlayan Fizik sorularının, bu dönem daha kolay olduğu ifade ediliyor. Soruların yanıtları açıklandığında daha sağlıklı yorumlar yapabileceğiz. Sizlerde Fen Bilimleri soruları ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşabilirisiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.