TEOG 1. Dönem soruları nasıldı, kolay mıydı, zor muydu?

TEOG 1. Dönem ilk oturumu bugün sona erdi. Milyonlarca öğrenci, Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavına girdi. Peki TEOG soruları nasıldı? Adaylar hangi sorularda zorlandı. İşte detaylar.

TEOG 1. Dönem soruları nasıldı, kolay mıydı, zor muydu?
23 Kasım 2016 Çarşamba 12:30

1 milyondan fazla öğrencinin iyi bir lise eğitimi için girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı ilk oturumu sona erdi. Saat 09.00'da başlayan TEOG 1. Dönem ilk oturumunda öğrenciler, Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavında ter döktü. PEki TEOG 1. Dönem soruları nasıldı? 

Teog Soruları Nasıldı? 

23 Kasım 2016 tarihinde yapılan ilk oturum sonrasında öğrenciler sınav ile ilgili yorumlarını belirtmeye başladı. TEOG'a giren birçok öğrenciye uzattığımız mikrofon neticesinde öğrenciler soruların  geçen yıllara göre daha kolay olduğunu ifade etti. Bazı öğrenciler Türkçe sınavındaki paragrafların uzunluğundan şikayet ederken, bazı öğrenciler matematiğin aşırı zor olduğunu belirtti.

Daha zor bir sınav olacağını bekleyen öğrenciler bu soruları görünce şaşırdıklarını ifade etti. Ancak sınavlarının güzel geçtiğini belirten öğrenciler ideallerinin Ankara Fen Lisesi olduğunu belirtti. 

TEOG 1. Dönem Sınavında hatalı soru var mı? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #TEOG
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cok zorduj - 7 yıl önce
matemati,k soru müfredat dısı kaldırılsın isteyenler beğensin bi
Avatar
özlem - 7 yıl önce
çok zordu din kültürü kolaydı ama
Avatar
teog - 7 yıl önce
Teogda matenatik cook basitti ama Türkçe zordu düre yetmedi
Avatar
Çok kolay - 7 yıl önce
sayı doğrusu olan soru uğraştırdı biraz ama diğer sorular ve dersler kolaydı
Avatar
hatice - 7 yıl önce
ya gerçekten çok ama çok kolaydı belirliyici soru fazla yoktu feni çok zor beklerken düşündüğümden basit sorularla karşılaştım.2. dönem bence zor olabilir hadi hakkımızda hayırlısı olsun.
Avatar
sanane la adımdan - 7 yıl önce
Bana kalsa tüm soruların iptal edilmesini isterim;
ha bu bana katılanlar LÜTFEN beğensin;););)