TEOG 1. Dönem İnkılap Tarihi sınav soruları ve cevapları - 24 Kasım 2016

24 Kasım 2016 tarihinde yapılan TEOG İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavı soru ve cevapları merak ediliyor. TEOG 1. dönem tarih soruları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEOG 1. Dönem İnkılap Tarihi sınav soruları ve cevapları - 24 Kasım 2016
24 Kasım 2016 Perşembe 11:48

24 Kasım 2016 Perşembe günü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında öğrenciler ikinci olarak T.C İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Sınavında ter döktü. Öğrencilerin en çok korktupu İnkılap Tarihi soru ve cevapları merak ediliyor. TEOG Tarih sınavının soruları ve cevapları, açıklandığı andan itibaren haberimizde olacak. 

TEOG sınavından çıkan öğrenciler kendi aralarında TEOG İnkılap Tarihi soru ve cevaplarını tartışıyor. Kamu Saati olarak İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sorularının çözümlerini ve cevap anahtarını bu sayfada yayımlayacağız. 

TEOG 2. Dönem  İnkılap Tarihinde sorulan Selanik sorusu büyük tartışmalara yol açmıştı. Öğrenciler TEOG İnkılap Tarihi sorularında hatalı soru var mı, merak ediyor. MEB EBA İnkılap soru ve cevaplarını gün içerisinde açıklaması bekleniyor. 

TEOG İnkılap Tarihi Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

TEOG sınavları ile ilgili en Güncel Bilgilerden haberdar olmak için Sınav Dünyası sayfamızı beğenebilirsiniz. Sınav Dünyası Facebook sayfamızı beğenmek içimn TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #TEOG
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kurtuldum - 7 yıl önce
Inkilap kolaydi ya
Avatar
teog - 7 yıl önce
Çok zordu valla
Avatar
reum - 7 yıl önce
İnkılap soruları çok iğrençti
Avatar
Teog belası - 7 yıl önce
Ben beğenmedim bu teogun ınkılabını
Avatar
teog - 7 yıl önce
inkılap soruları o kadar berbattı ki,rezalet resmen 8.sınıf öğrencilerin sorulabilecek soru tarzında değildiler çeldirici sorular vardı
Avatar
teogzordu - 7 yıl önce
Teog zordu
N
Avatar
İsimsiz - 7 yıl önce
İnkılap çoook kokaydı
Avatar
teogcu - 7 yıl önce
İnkilap cok basitti ilk cikan bendim. Ve full