Youtube ve Google engellemelere devam ediyor!

Youtube ve Google son zamanlarda açılmıyor veya hata veriyor geç yükleniyor, sorunun çözümü ise sadece VPN.

Youtube ve Google engellemelere devam ediyor!
20 Mart 2016 Pazar 20:57

Youtube ve Google son zamanlarda açılmıyor veya hata veriyor geç yükleniyor, sorunun çözümü ise sadece VPN.

 Alınan bilgiye göre Google, YouTube ve Gmail uygulamaları başta olmak üzere Türkiye dahil bazı Balkan ülkelerinde internete erişim öğleden sonra yavaşladı.
Google Youtube engellendi mi Problеm sosyal medyaya yansırken kısа bir süreliğine sоrun giderildi.

Twitter'dan erişim sorununa tepki gösteren kullanıcılar ise art arda tweet'ler atarken, Google " dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İkili, sık sık "Google Guys" olarak anılmaktadır. " sorusunu getirse de TİB'in Google'a erişimin yasaklanması ile ilgili bir açıklamasının olmaması, Google'ın kendi içerisinde problem yaşadığına işaret ediyor".

Dünyanın en büyük arama motoru devi google, tüm servisleriyle eş zamanlı olarak çöktü. Cr-48 ana işletim sistemi olarak da bilinen yeni Google Chrome OS, 15 Haziran 2011 tarihinden beri, Samsung 5 Serisİ ve Acer AC700 gibi ticari Chromebook'larda kullanılmaktadır.

Açıklamasında, söz konusu içerik sağlayıcıların Türkiye'ye yatırım yapmalarının önemine işaret eden Sayan, "Google ve YouTube erişiminde ilk bulgulara göre yurt dışı kaynaklı olduğu tespit edilen erişimin kesilmesi ve yavaşlaması tespit edildi". Ek olarak şirket, BrandZ marka değeri veritabanı listesinde ikinci sırada yer almaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.