Xiaomi Mi Pad 2 sorunlar yaratmaya başladı!

Xiaomi Mi Pad 2 modellerinde büyük büyük sorunlar ortaya çıktı, Xiaomi Mi Pad 2 modellerinde ne gibi yeni sorunlar olacak.

Xiaomi Mi Pad 2 sorunlar yaratmaya başladı!
14 Ocak 2016 Perşembe 16:48

Xiaomi Mi Pad 2 modellerinde büyük büyük sorunlar ortaya çıktı, Xiaomi Mi Pad 2 modellerinde ne gibi yeni sorunlar olacak.

Çin’in en büyük telefon ve tablet üreticilerinden biri olan Xiaomi‘nin popüler tableti Mi Pad 2 batarya şarj problemi yaşayan kullanıcılarından şikayet üzerine şikayet alıyor.

Piyasaya sunduğu teknolojik ürünlerle kısa sürede dünya pazarında kendisine yer edinen Xiaomi ,uyhgun fiyat ve kalite odaklı ürün olarak tasarladığı ürünlerden Mİ Pad 2’de şikayetler almaya başladı. Geçtiğimiz yıl satışa sunulmasından itibaren yoğun talep gören Xiaomi Mi Pad 2, bugüne kadar yüz binlerce sattı ve şirketin kar marjını yükseltti. Ancak tabletin karşılaştığı ciddi şarj sorunları kullanıcıların geri durmasına sebep olmasıyla yakalanan başarı sekteye uğrayabilir. Kullanıcılardan gelen şikayetlere bakılır ise Mi Pad 2‘nin öncülü olan Mi Pad’ın da aynı donanımsal soruna sahip olduğu görülüyor.
Arıza şu şekilde kendisini gösteriyor

Xiaomi Mi Pad 2‘yi kullandınız şarjını tamamen bitirdiniz ve cihaz kapandı. Şarj için prize yada başka kaynağa cihazınızı takıyorsunuz ama o da ne?  Tablette bir hareketlilik yok, ve şarj aldığına dair ne bir uyarı ne de bir hareketlilik var. Bu şekilde tabletiniz saatlerce güç kaynağında takılı bile kalsa değişen birşey olmuyor, şarj etmiyor. işin özü şarj bir kez yüzde sıfıra inip de tablet kapanınca, saatlerce şarjda tutsanız da bir daha şarj olmuyor ve açılmıyor. 


Etiketler; #Xiaomi Mi Pad 2
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.