XBOX ONE hakkında son dakika gelişmesi!

XBOX ONE hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere göre daha fazla yenilik yapılacak.

XBOX ONE hakkında son dakika gelişmesi!
16 Ocak 2016 Cumartesi 19:27

XBOX ONE hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere göre daha fazla yenilik yapılacak.

Xbox One hakkında gelen yeni bilgiler çok ama çok şaşırtıcı oldu, Xbox One hakkında gelen bilgilere göre yeni özellikler sunulacak ve güncelleme gelecek olduğu bildirildi.
 
Kısa bir süre önce ZDNet’ten Mary Jo Foley, Microsoft’un şimdiye kadar 18 Milyon Xbox One satışı gerçekleştirdiğini kaydetmişti.
 
Bu bilgi henüz doğrulanmış değil; ancak diğer taraftan Sony’den ise şu ana kadar 36 milyon PlayStation 4 sattığına dair resmi açıklama gelmişti.
 
Aylık Satış Rakamları hakkında da bilgiler gelirken özellikle Tatil Sezonunu içine alan Aralık Ayı; Firmalar için çok önemli ve Pazar Araştırma Şirketi NPD’den gelen açıklamaya göre Microsoft’un şu ana kadar ki en başarılı Satış Rakamlarına ulaştığı ay Aralık 2015 oldu.
 
Ancak PlayStation 4 ile Sony’nin yine de Microsoft’un Xbox One’ın önünde olduğu kaydediliyor. Kesin Satış Rakamlarının ne olduğu konusunda ise açıklama gelmediğini de belirtelim.

Oyun Konsolu Pazarında, uzun süredir özellikle 2 Firmanın birbirleriyle mücadelesini görüyoruz. Her 2 Firma da; x86 mimarisine sahip AMD Jaguar Yongasetini içeren PlayStation 4 ve Xbox One Modellerini Pazara sunmuştu. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.  


Etiketler; #XBOX ONE
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.