X-MEN APOCALYPSE

X-MEN APOCALYPSE

X-MEN APOCALYPSE
23 Mayıs 2016 Pazartesi 16:42



 

X-Men: Apocalypse 27 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek olan Amerikan fantastik film sinemaseverleriyle buluşmaya hazırlanıyorken sitemizde bu film ile hazırlıklarını tamamlamış durumda. Web sitemizden kesintisiz duraklama olmadan hd sinema kalitesinde görüntüyle Türkçe dublaj olarak yebilirsiniz. Yönetmenliğini Bryan Singer'ın yaptığı, senaristliğini Simon Kingberg'in üstlendiği filmin kadrosunda  Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, James McAvoy, Evan Peters gibi isimler yer alıyor.

X-Men: Apocalypse  konusunda yine mutantlar ve yine insanlar çatışması söz konusu. Magneto'nun manyetik güçleri vardır. İçinde metal elementleri bulunan her şeye istediğini yapabilir, manyetik koruma alanları yaratabilir, manyetizma gücü ile ağırlığı 100 ton gelen objeleri bile kaldırabilir. Aynı zamanda az da olsa psişik güçleri de vardır, bu sayede psişik saldırılara karşı kendisini koruyabilir ve basit seviyede zekâ okuyabilir.  James McAvoy üçüncü kez Charles Xavier olarak geri dönüşü muhteşem oluyor. Geçmiş günlerdeki yaşanmışlıktan sonra bu hikâyede genç Charles artık Professor X olarak daha rahat olacaktır. Geçmiş Günler Gelecektek’i Michael Fassbender tarafından canlandırılan Geçmişi değiştirdiği için artık Mystique Şeklini ve görünümünü değiştirme yeteneğine sahip olan mutant onun yanında olmayacaktır, fakat diğer mutantlara direnmek için çağrıda bulunur. Şeklini ve görünümünü değiştiren Magneto’yu ya yeni bir Mutant ordusu oluşturmuş olarak göreceğiz ya da her zamankinden daha yalnız kalacak ve Olivia Munn Psylocke'u güçlü ve ölümcül olarak karşımıza geliyor. Rolüne hazırlanırken kılıç ile dövüşmeyi öğrenmiş. Yönetmen Singer onun Raven tarafından kurtarıldığını söyledi. Mutantlar ve insanlar arasındaki bu savaşta; bazı mutantlar güçlerini insanlar için kötüye kullanırlar. Mutantlar, normal insanlardan daha üstün olduklarını ve süper güçleriyle insanları devirerek Dünya'yı yeniden şekillendirmeleri gerektiğini düşünür. İşte web sitemiz üzerinden hd kalitede X-Men: Apocalypse  izleyebilirsiniz.

 

Fantastik film severler için,  film siteleri arasında en iddialı site olmaya devam ediyoruz. Sitemiz sizlere en yeni filmleri tek parça veya part part yayımlayarak kaliteli izleme seçeneği sunar.  Sizlerde kesintisiz Türkçe dublaj X-Men Apocalypse izleyebilirsiniz. Sitemiz en yeni filmleri siz sinema sevenlere sunmaya devam edecektir. Filmleri vizyona giriş tarihinden itibaren günlük takip eder ve filmler hakkında bilgi verir. En iyi film yorumları sitemizde yer almaktadır. Sitemizde aile filmleri, macera filmleri, aşk filmleri, , tarihi filmler, nostalji filmler, mafya filmleri, uzay filmleri gibi birçok başlıklı filmleri seçenekleri sunar.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.