Wi-Fi'dan 100 kat hızlı internet geliyor

Wi-Fi'dan 100 kat hızlı internet için adım adım gidiliyor. Brown Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, testlerin başarılı sonuçlar verdiği bildirildi.

Wi-Fi'dan 100 kat hızlı internet geliyor
13 Ağustos 2017 Pazar 20:24

ABD'deki Brown Üniversitesi'nin mühendislik fakültesi tarafından yapılan araştırma internet kullanma alışkanlıklarını çok farklı şekilde değiştirecek. Üniversite ekibi, yaptıkları testler sonucunda günümüzdeki mobil ağlardan 100 kat daha hızlı bir teknoloji için hatırı sayılır bir yol kat ettiklerini duyurdu.

İngiliz Daily Mail gazetesindeki habere göre, geleneksel mikrodalga yerine terahertz ile video sinyali gönderen ekip, saniyede 50 gigabyte hıza ulaştı. Birçok kablosuz internet saniyede 500 megabyte'a kadar çıkabildiğinin altını çizen ekip lideri Profesör Daniel Mittleman, bunun ortalama bir wi-fi'den 100 kat daha hızlı olduğunu belirtiliyor.

Kaynak: Memurlar.net


Etiketler; #internet #Wi-Fi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.