Video Profil Dönemi Başlıyor

Facebook'un yeni uygulaması artık, kullanıcıların profil fotoğrafı yerine kısa bir video ile kendini tanıtmasını sağlayacak.

Video Profil Dönemi Başlıyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

En çok tercih edilen sosyal paylaşım sitelerinden Facebook yeni bir uygulamayla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Uygulama artık profilin artık yalnızca resim değil video olmasına da imkan verecek. Bu yeni uygulama yalnızca akıllı telefonlarda kullanılabilecek.

Uygulama Facebook internet sitesinde açıklandı. Artık Facebook kullanıcaılarının tek bir resimle kısıtlı kalmak zorunda olmadığı ve kısa bir video ile kendini tanıtabileceği belirtilen açıklamada, kullanıcıların özel günler için geçici profil belirleyebileceğinin de altı çizildi.

Video profil uygulaması yeni bir boyut olarak gündeme geldi. Bu yeni uygulama ilk olarak İngiltere ve  ABD'nin Kaliforniya eyaletinde test aşamasından geçecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.