Turkcell müşterilerine duyurdu, internet sorunu çözüldü

Akşam saatlerinde internet erişimi sağlayamayan veya arama sorunu yaşayan Turkcell kullanıcılarına beklenen açıklama geldi. Turkcell konuyla ilgili açıklama yaparken yaklaşık 2 saat sonra sorunun düzeldiği öğrenildi.

Turkcell müşterilerine duyurdu, internet sorunu çözüldü
04 Mayıs 2017 Perşembe 22:22

Cep telefonlarında Turkcell hattı kullananların, akşam saatlerinde internet erişimi sağlayamadığı öğrenildi. Turkcell kullanıcıları sosyal medya üzerinden "Turkcell'de sorun mu var?", "Turkcell'de internet neden yok?" ve "Turkcell internet ne zaman düzelecek?" sorularını sordu.

Kullanıcılar yaklaşık 2 saat boyunca 3G/4G mobil internet erişimini sağlayamadı. Aynı zamanda bazı kullanıcılar yalnızca internet bağlantısında değil, arama yapma konusunda da sorun yaşadığını bildirdi.

Yaklaşık 2 saatlik kesintinin ardından sorunun düzelmeye başladığı öğrenildi.

TURKCELL: "GEÇİCİ SES VE DATA TRAFİĞİ SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR"

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Turkcell, sorunun çözüldüğünü bildirdi ve tüm müşterilerinden özür diledi. Turkcell, yaptığı açıklamada "Şebekemizde meydana gelen geçici ses ve data trafiği sorunu çözülmüştür. Yaşanan teknik aksaklık için tüm müşterilerimizden özür dileriz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.