Türk Telekom Honor 7 Akıllı Telefonunu Duyurdu

Türk Telekom'un yeni akıllı telefonu Honor 7'nin teknik özellikleri duyuruldu.

Türk Telekom Honor 7 Akıllı Telefonunu Duyurdu
18 Mart 2016 Cuma 19:09

Türkiye’nin bütün internet, telefon ve diğer iletişim ağlarını sağlayan Türk Telekom yeni bir akıllı telefon dağıtacağını duyurdu. Çin’in büyük firmalarından Huawei’nin Honor 7 isimli akıllı telefonunu Türkiye’de “Türk Telekom Honor 7” adıyla satışa sunacak. Cihazın teknik detayları ilgilenmeye değer. Donanımsal açıdan orta segmentin bir tık üzerinde.

Honor 7’nin işlemcisi yeni duyulmaya başlanan Kirin 935 olacak. Bu işlemcinin ne kadar güvenilir olduğu tartışmaya açık. Ancak RAM belleğin 3 GB değerinde olması endişeleri biraz olsun azaltabilir. Ayrıca 16 GB depolama alanı ve 128 GB’a kadar hafıza kartı desteği bulunmakta.

Ekran genişliği 5.2 inç, 720x1080 piksel çözünürlüğünde; yani Full HD. Ancak ekran koruması yetersiz. Cihazı alanların çizilme ve düşme gibi olaylara karşın dikkatli davranmaları gerek.

Batarya konusunda Honor 7, büyük şirketlerin amiral gemilerinden geri kalmayarak 3100 mAh pil hacmiyle geliyor. Ortalama bir kullanımda iki güne kadar idare edebilecek. Ayrıca arka kamera 20, ön kamera 8 megapiksel çözünürlükte fotoğraf ve video çekimi imkanı sunacak.

Türk Telekom Honor 7 Fiyatı

Cihazın fiyatı Türk Telekom müşterisi olanlar için 1.799 TL, olmayanlar içinse 1.899 TL. Bu ay içerisinde satışa çıkması bekleniyor ancak Haziran ayına da sarkması mümkün. Bütün teknoloji mağazalarında ve TTNET merkezlerinde bulunabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Gurur verici.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Gurur verici. İnşallah dünya markası olur.