THY, 298. destinasyonu olan Voronej'e sefer başlattı

THY, Voronej' e sefer başlattı. Türk Hava Yolları, 120 ülkedeki destinasyonlarına bir yenisini daha ekledi. 298. destinasyonu olan Voronej'e sefer başlattı.

THY, 298. destinasyonu olan Voronej'e sefer başlattı
04 Nisan 2017 Salı 12:15

Türk Hava Yolları (THY) 120 ülkedeki destinasyonlarına bir yenisini daha ekledi. THY, Rusya'nın Voronej kentine sefer başlattı. THY'nin 298. destinasyonu olan Voronej'e seferler haftada 3 gün karşılıklı yapılacak.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre THY, 120 ülkedeki 298. destinasyonu Voronej'i de bugün itibarıyla uçuş ağına dahil etti.

Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Soçi, Rostov, Kazan, Stavropol, Ekaterinburg ve Ufa'dan sonra yeni uçuş noktası Voronej'e seferler, salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı icra edilecek.

Voronej seferlerinde, İstanbul'dan tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 189 dolardan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilecek.


Etiketler; #THY #voronej
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.