Samsung Galaxy A3 ve A5 modellerinde neler var?

Samsung Galaxy A3 ve A5 modellerinde neler olduğu yönünde bazı bilgilere yer verildi.

Samsung Galaxy A3 ve A5 modellerinde neler var?
19 Ocak 2016 Salı 23:39

Samsung Galaxy A3 ve A5 modellerinde neler olduğu yönünde bazı bilgilere yer verildi.

Samsung Galaxy A3 özellikleri sayfasından daha detayları bilgilere ulaşabileceğiniz akıllı telefon aslında geçtiğimiz yıllarda satışlara sunulmuştu. Samsung verdiği bir karar ile yeni nesillerine üretmeye karar vererek 2016 yılında gelişmiş özelliklerle geldi.

Samsung Galaxy A5 özellikleri, sayfasından detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz akıllı cihaz A3 olduğu gibi yeni yılda yeni özelliklerle beraber karşımıza çıktı. Ancak her iki modelin satışları da Samsung’un beklentilerinin altında kalınca tanıtım amaçlı son dönemde gündemi oldukça meşgul eden Netflix ile bir kampanya başlatmaya karar verdi. İlk ayı ücretsiz olan internet kanalı için 6 aylık aboneliği telefonlardan birini satın alma karşılığında ücretsiz kıldı.

Yeni nesil internet kanalı olarak tanımlayacağımız şirket film, dizi, animasyon, belgesel gibi birçok yapımı internet üzerinden izleme fırsatı sunuyor. Buna ek olarak telefon, tablet ve televizyonlarda sunduğu uygulamalarla internet aracılığı ile birçok yapıma erişim imkanı tanıyor.

Netflix alanında en başarılı şirketlerden bir tanesi olsa da Türkiye pazarına oldukça hazırlıksız girdi. CES 2016’da 130 ülke’de aktif ettiklerini açıklayan firma herhangi bir Türkçe Dublaj yapım sunmuyor ayrıca Türkçe altyazı seçeneği sadece birkaç filmde yer alırken birçok dizinin Türkiye’de telif ve yayın haklarını elinde bulundurmadığı için Türkiye lokasyonundan giriş yapanlara hizmet veremiyor.

Samsung’un bu hamleside Netflix’in hazır olmamasından kaynaklı olarak Türkiye’de etkili olmayacaktır ancak promosyon diğer ülkelerde oldukça etkili olarak satış oranlarını artırabilir. (Kampanya henüz Türkiye’de aktif edilmedi) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.