ÖĞRENCİLERE bedava karne hediyesi!

ÖĞRENCİLERE yeni bir karne hediyesi daha verildi, herkesi şaşırtan bu hediye öğrencileri sevindirdi.

ÖĞRENCİLERE bedava karne hediyesi!
23 Ocak 2016 Cumartesi 20:20

ÖĞRENCİLERE yeni bir karne hediyesi daha verildi, herkesi şaşırtan bu hediye öğrencileri sevindirdi.

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde hizmet veren Can İnternet kafe öğrencilere karne hediyesi olarak altı yıldır ücretsiz internet kullanımı hediye ediyor.
Can İnternet Cafe İşletme sahibi Can Taşkın yaptığı açıklamada yaklaşan karne günü öncesinde karnelerinde teşekkür veya takdir olan öğrencilere ücretsiz olarak internet kullanımı hediye ettiklerini söyledi. Taşkın, ‘’ Gülşehir’de yaklaşık altı yıldır hizmet veren bir işletmeyiz. Bugüne kadar her yarıyıl tatilinde ve yılsonu tatillerinde başarılı olan öğrencilere ücretsiz internet kullanımı hediye ediyoruz. Bu yıl da yine yarıyıl tatilinde teşekkür belgesi alan öğrencilere bir saat, takdir belgesi alan öğrencilere iki saat olmak üzere ücretsiz internet kullanımı hediye edeceğiz. Ücretsiz olarak internet kullanımını ise Cuma,Cumartesi,Pazar günleri saat 08.00 ile 17.00 arasında uygulayacağız. Bu uygulamamızı yılsonu tatilinde uygulayacağız. Hem eğitime destek hem de internet cafelerin kötü yerler olmadığını herkese göstermek istiyorum’’ şeklinde konuştu.
2009 yılında başlatılan bu projeyle şimdiye kadar 2 bin 52 öğrenci ödüllendirildi. 


Etiketler; #ÖĞRENCİLERE
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.