Nokia çift kameralı telefonla geri dönüyor

Piyasaya hızlı bir dönüş yapan Nokia’nın, üzerinde çalıştığı yeni çift kameralı bir amiral gemisi telefonu ortaya çıktı.

Nokia çift kameralı telefonla geri dönüyor
25 Mart 2017 Cumartesi 23:10

Özellikle fiyat performans cihazları yoğun bir ilgiyle karşılanan Nokia, anlaşılan o ki bu yükselişi yeni bir amiral gemisi akıllı telefonla hızlandırmak niyetinde. Zira bugün markanın üzerinde çalıştığı yeni çift kameralı bir amiral gemisi telefonu ortaya çıktı.

Nokia’dan çift kameralı amiral gemisi!

Nokia’ya yakın kaynaklar tarafından sızdırılan taslak çizimler neticesinde ortaya çıkan bu cihazın göze çarpan ilk özelliği şüphesiz 2 adet arka kameraya sahip olması.

Taslak çizimleri bulunan bu yeni telefonu sızdıran kaynağın bahsettiğine göre, cihazda Zeiss marka kamera sensörleri kullanılacak. Ayrıca yine sızıntıları yapan kaynağın bahsettiğine göre bu yeni telefon Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setine sahip olacak.

Son olarak, Nokia markasının yeni sahibi HDM Global’in bu yeni çift kameralı telefonu en geç bu yılın sonunda piyasaya sürmek istediğini belirtmeden geçmeyelim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.