Mobilde grup görüşmeleri daha aktif olacak!

Mobilde yeni bir grup görüşmesi daha yapılacak olduğu bildirildi.

Mobilde grup görüşmeleri daha aktif olacak!
16 Ocak 2016 Cumartesi 20:27

Mobilde yeni bir grup görüşmesi daha yapılacak olduğu bildirildi.

Dünyanın en popüler videolu görüşme servisi olan Skype, 10. yılına özel bir yenilik duyurdu. Mobilde video konferans görüşmeleri artık mümkün. Ön kayıt formunu doldurarak bu özelliğe herkesten önce ulaşabilirsiniz.

Microsoft tarafından satın alındıktan sonra yenilikçi teknolojilere imza atmaya başlayan tam 10 yaşında. Bundan 10 yıl önce görüntülü ve sesli görüşme servisleri arasında yerini alan ve aralarından hızla sıyrılan Skype bugün milyonlarca kullanıcının vazgeçilmezi. Artık Skype mobilde daha vazgeçilmez olacak.

Skype, yaklaşık 6 yıl kadar önce mobil cihazlardan ücretsiz video görüşme özelliğini duyurmuştu. Ancak bu görüşmeler sadece bireysel yapılabiliyordu. Görüntülü konferans görüşmeleri için ise PC veya Mac platformlarına ihtiyaç duyuluyordu. Kısa önce yapılan bir duyuruyla artık mobil cihazlardan ücretsiz video konferans görüşmeleri yapmak mümkün olacak.

Yapılan duyuru Skype’ın 10. yaşına özel olarak bir video ile desteklendi. Mobilde ücretsiz video konferans görüşme özelliği iOS, Android ve Windows Phone platformlarını aynı anda destekleyecek. Şimdilik ön kayıt ile bu sürece dahil olabiliyorsunuz. Testler yapıldıktan sonra özellik genel kullanıma açılacak. Mobil tarafta toplam 750 milyon kullanıcı tarafından indirilen Skype, bu özellik ile daha fazla popüler olabilir. Konu hakkında Skype’ın yayınladığı özel videoyu hemen aşağıda izleyebilirsiniz. 


Etiketler; #Mobilde
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.