LG G5 yeni özellikleri ve fiyatı belirli olmaya başladı!

LG G5 modellerinde yer alan yeni özellikler kısa bir süre sonrasında ortaya çıkacak.

LG G5 yeni özellikleri ve fiyatı belirli olmaya başladı!
14 Ocak 2016 Perşembe 16:46

LG G5 modellerinde yer alan yeni özellikler kısa bir süre sonrasında ortaya çıkacak.

LG G5'e dair ortalıkta dolaşan bütün söylentiler cihazın normal çıkış tarihinden daha önce piyasaya sürüleceğine işaret ediyor. Firmanın MWC 2016 için gönderdiği davetiyelerde de bu teoriyi destekleyen bazı izler mevcut. Medya mensuplarına 21 Şubat'ta gerçekleşeceği belirtilen bir etkinliğe dair içeriği tam olarak anlaşılmayan bir davetiye gönderen LG, davetiyeye yalnızca "Play Begins" ("Oyun Başlıyor") şeklinde basit bir ifade eklemiş. Davetiyenin arka planında ise oyuncak bir kutudan fırlayan palyaço şeklinde bir müzik çaların olduğu görülüyor.

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 5'i tanıtımının hemen akabinde inceledik!
Yine de bu davetiyenin, LG G5'in önümüzdeki ay Barselona'da gerçekleşecek olan MWC 2016 etkinliğinde tanıtılacağına dair resmi bir duyuru olduğunu söyleyemeyiz. Geçtiğimiz yılın Şubat ayında tanıtılan Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9, Nisan 2015'te görücüye çıkan LG G4'ün bu anlamda bir adım önüne geçmeyi başarmıştı. Benzer bir tablonun Samsung Galaxy S7 ve HTC One M10'la birlikte oluşup oluşmayacağını ise bekleyip göreceğiz.

"Play Begins" ifadesinin ve arka plandaki müzik kutusunun tam olarak ne anlama geldiğini de tahmin etmek zor. Fakat söz konusu davetiye yeni bir amiral gemisi akıllı telefona aitse, bunun müzik oynatma özellikleri ön plana çıkan bir model olacağını söyleyebiliriz. 


Etiketler; #LG G5
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.