iPhone için Yarın Yenilik Günü!

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 7, yarın ABD'de gerçekleştirilecek olan lansman ile tanıtılıyor... 

iPhone için Yarın Yenilik Günü!
06 Eylül 2016 Salı 22:06


Aylardır hakkında birçok haber yapılan iPhone 7 yarın akşam saat 20.00'da (TSİ) görücüye çıkacak

Apple, yarın akşam düzenleyeceği etkinlikte yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’un duyurusunu resmi olarak gerçekleştirecek
Apple’ın cihazın teknik özellikleri konusunda henüz bilgi vermediğini ürün açıklamasında vurgulayan firma, iPhone 7 fiyatını 3.799 TL olarak belirlemiş durumda. Tabi, bu fiyat üzerinde değişiklikler olabileceğini ve net fiyatın yarınki tanıtım etkinliğinde ortaya çıkacağını unutmamalı.

Apple iPhone 7 fiyatı hakkında dünya genelinde farklı iddialar ortaya atılmaya devam edilirken ülkemizin popüler alışveriş mağazalarından birisi olan Vatan Bilgisayar, iPhone 7'yi internet sitesinde listelemişti.


Etiketler; #iPhone #İPHONE7
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.