iPhone 7 kamerası nasıl olacak?

iPhone 7 hakkında bir çok iddia hala daha merak ediliyor, peki ama gerçekten iPhone 7 kamerasında neler olacak? İşte bu soruların yanıtı net değil.

iPhone 7 kamerası nasıl olacak?
10 Mart 2016 Perşembe 16:37

iPhone 7 hakkında bir çok iddia hala daha merak ediliyor, peki ama gerçekten iPhone 7 kamerasında neler olacak? İşte bu soruların yanıtı net değil.

İlk olarak LG G5 modelinde olması beklenen çift kamera sisteminin Apple tarafından önemsendiği tahmin edilirken, bu konuda gündeme gelen iddialarda iPhone 7 ile birlikte Apple'ın da bu yeniliği bünyesine alacağı konuşuluyor.

Bu konuda en ciddi nokta ise önceki günlerde bir patentin piyasaya sızdırılması. Çift kamera ile ilgili olan şablonda, iPhone 7 için Apple'ın yasal ortamı düzenlediği yönünde bir algı yaratıldı. Konuyla ilgili pek çok uzman ve internet sitesi özel değerlendirilmeler yaparken, iPhone 7'nin büyük ihtimal ile çift kamera ile gelebileceği söyleniyor.

MacRumors'dan Özel Çalışma

Apple'ın yeni modeli iPhone 7 için en kapsamlı araştırma ve çalışma ise MacRumors'dan geldi. iPhone 7'de kullanılan çift kamera ile aynı anda, ekrandaki bir karenin detaylı bir şekilde görünümü sağlanabilecek. Bu notada optik zoom kullanılması beklenirken, iPhone 7'nin yüksek kaliteli kamera donanımları ile birlikte herhangi bir veri kaybı da yaşanmayacak.

Kameraların kullanımında otomatik bir sistem kullanılması beklenirken, tek kamera normal çekimlerde, ikinci kamera ise odaklanma ve yakınlaştırmada işlem görecek ve gerekli görüntünün yakalanmasını sağlayacak. Çift kamera ile birlikte yüksek çözünürlükte ve kalitede fotoğraflar çekmenin de mümkün olması, Apple severleri şimdiden heyecanlandırıyor.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.