Huawei Enjoy 5 orta segmenti alıp götürecek

Huwai telefon pazarında bende varım demek için özellikle orta seviye segmentini silip süpürebilecek Huwai Enjoy 5 modelini tanıttı.

Huawei Enjoy 5 orta segmenti alıp götürecek
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Huawei telefon pazarında bende varım demek için özellikle orta seviye segmentini silip süpürebilecek Huawei Enjoy 5 modelini tanıttı.

Son çıkarttığı Nexus 6P ile dikkatleri üzerine toplayan Huawai, bir süre öncede Honow 7’yi tanıttı. Metal gövdesi ile dikkat çeken Honor 7 fiyat/performans segmentinin en iyisi olarak gösteriliyor.

Son olarak ise şirket Enjoy 5 modelini satışa sunuyor. Özelliklerine göre fiyatı oldukça uygun olan Huawei Enjoy 5 sadece 158 dolar.

5 inçlik HD ekrana sahip olan Huawei Enjoy 5 işlemci olarak MediaTek MT6735 kullanacak. 2 GB Ram ve 16 GB dahili hafızaya sahip olan Enjoy 5’in en dikkat çekici özelliği ise 4,000 mAh’lik bataryası.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.