Facebook ve Twitter daha hala açılmıyor mu?

Facebook ve Twitter üzerinde ciddi sorunların yaşandığı öne sürüldü hala daha sorun yaşandığı biliniyor.

Facebook ve Twitter daha hala açılmıyor mu?
20 Mart 2016 Pazar 20:38

Facebook ve Twitter üzerinde ciddi sorunların yaşandığı öne sürüldü hala daha sorun yaşandığı biliniyor.

Facebook ve Twitter'a erişim sorunu yaşanıyor. Dün Sabah Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen terör saldırısının ardından Facebook ve Twitter'a erişim engeli yaşanıyor. 

Twitter ve Facebook'ta bazı kullanıcılar zaman zaman sayfalar ve hesaplar arası geçiş rahat sağlayamıyor. Bazı internet sağlayıcılarında zaman zaman açılan sayfalar, bazen de açılmıyor. Henüz yetkili birimlerden konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. 
Dün İstiklal'deki olay sonrası özellikle Twitter'da Nişantaşı ve Bayrampaşa gibi bölgelerde de patlama olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Ancak İstanbul Valilisi Vasip Şahin, oluşan bilgi kirliliği sonrası iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı.

Twitter ve Facebook erişiminin yavaşlamasından  dolayı pek çok sosyal medya kullanıcısının Twitter ve Facebook'a yurtdışı DNS adreslerine girerek kullandıkları belirtiliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.