Casio’nun Yeni Akıllı Saati Satışa Çıktı

Dünyanın en yaygın saat üreticilerinden Casio yeni akıllı saatini duyurdu. Bu saatte, diğerlerinde olmayan pek çok şey var.

Casio’nun Yeni Akıllı Saati Satışa Çıktı
21 Mart 2016 Pazartesi 17:21

Casio Smart Outdoor Watch bugün itibariyle ABD’de satışa çıkarıldı. Birçok teknolojik donanımı bünyesinde barındıran akıllı saatin fiyatı 500 Dolar. Türkiye’deki tahmini satış fiyatı ise 1600 TL civarlarında. Android Wear işletim sistemiyle gelen Smart Outdoor dağcılar, kampçılar ve avcılar için özel olarak üretilmiş. Tüm doğa sporuyla ilgilenenlere yönelik akıllı saatte güneş saati, basınç ve yükseklik ölçümü, oksijen miktarı hesapla, yol ve hız değerlerini GPS olmadan gösterebilme gibi üst seviye özellikler var.

Smart Outdoor 300 kg kuvvetteki darbelere dayanıklı bir gövdeden üretildi. Düşme, çarpma gibi durumlarda en ufak bir çizik dahi oluşmuyor. Aynı zamanda suya, basınca, ısıya ve donmaya karşın dayanıklı. -60 derece ile +55 derece sıcaklıklarda çalışabiliyor. Casio’nun bugüne değin hep kaliteli saatler üretmiş olması Smart Outdoor’u bir kat daha güvenilir hale getirmekte.

Şimdilik sadece ABD’de satışa sunuldu. Türkiye ve diğer ülkelere 2 ay içerisinde gönderilmesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.