Apple TV İçin Apple’dan Diziler Geliyor

Apple dizi sektörüne giriş yapacak. Amacı ise izleyici kitlesini Apple TV almaya yönlendirmek.

Apple TV İçin Apple’dan Diziler Geliyor
26 Mart 2016 Cumartesi 19:49

Apple TV sahiplerine daha özel ve daha çok izleti imkanı sunabilmek için geliştiriciler yeni bir sektöre giriş yapıyor. Apple kendi özel dizilerini çekecek. Sadece Apple TV’de gösterilecek diziler sayesinde yeni müşterilerin ilgilisi toplanacak. Dizilerin ne tür olacağı, yönetmen ve oyuncuların kim olacağı henüz bilinmiyor ancak Apple Music’ten çok daha yüksek bir bütçe ayrıldığından kaliteli işler bekleniyor.

Apple TV normal televizyon kanallarına ek olarak vizyon filmlerini ve benzeri diğer hiçbir dekoderde erişilemeyecek içerikler yayınlamakta. Ülkemizdeki Dijitürk’ün çok daha gelişmiş ve yaygın bir versiyonu denilebilir. HBO ve AMC gibi Amerika Birleşik Devleri’nin en çok sevilen kanallarını Apple TV’de görebiliriz. Bu kanallar sadece ücretli yayınlara geçmeyi planlamaktalar. Eğer böyle bir şey olursa iyi dizi izlemek için Apple TV almaya mecbur kalacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irfan - 8 yıl önce
Kalite yanında fiyat da önemli.
Avatar
Irfan - 8 yıl önce
Kalite yanında fiyat da önemli.