AKOM: 3 günlük durmadan yağan kara hazır olun

AKOM yeni verilerinde kar yağışının İstanbul adına devam edecek olduğunu bildirdi.

AKOM: 3 günlük durmadan yağan kara hazır olun
23 Ocak 2016 Cumartesi 02:52

AKOM yeni verilerinde kar yağışının İstanbul adına devam edecek olduğunu bildirdi.

Soğuk hava ve kar yurdu etkisine aldı. Bolu Dağı'nda dün sabah saatlerinde etkili olan kar, sürücülere zor anlar yaşattı. Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Aksaray'da güne karla uyanırken, Yozgat'ın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi buldu. İç Anadolu'da Sivas, Yozgat ve Kırıkkale'de 243, Doğu'da Van, Muş, Hakkâri ve Bitlis'te 184 köye ulaşılamıyor. Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde apandisit sancısı tutan 21 yaşındaki Orhan Bulut, 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndan gönderilen helikopterle hastaneye kaldırıldı. Aydın'da buzlanma nedeniyle mahsur kalan 15 otomobil ve içindekileri jandarma kurtardı. Meteoroloji, sıcaklıkların 4 ile 8 derece düşeceğini, Doğu Karadeniz'de, salı gününe kadar kıyılarda yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde kar şeklinde yoğun yağış beklendiğini, karın kıyılarda 20-50 santimetre, iç ve yüksek kesimlerde ise bir metreye kadar ulaşmasının beklendiğini açıkladı. İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yoğun kar bekleniyor. 

İSTANBUL'DA KAR ALARMI 
İstanbul'da kar yağışı dün yeniden başladı. Kar bugün ve yarın şiddetini artıracak. Soğuk hava ve kar, pazartesi akşam saatlerine kadar sürecek. Kar yağışının özellikle Anadolu Yakası'nda 20 santimi bulabilir. 


Etiketler; #AKOM
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
istanbullu - 8 yıl önce
Mevsimin gereği. Her zaman hazırlıklı olmakta yarar var