4Chan, iPhone 7’nin Kasa Tasarımını Sızdırdı

Apple'ın bu yıl çıkaracağı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar internete düştü.

4Chan, iPhone 7’nin Kasa Tasarımını Sızdırdı
16 Mart 2016 Çarşamba 14:59

Çin ve diğer Uzak Doğu ülkelerinin en çok ziyaret edilen teknoloji ve webmaster forumu 4Chan “yine” iPhone’dan bilgiler sızdırmayı başardı. Eylül 2016’da çıkması beklenen iPhone 7’nin kasa tasarımının sızdırılmasıyla hakkındaki rivayetlerin bir kısmı doğrulandı, bir kısmı ise suya düştü. Çıkacak iki modelin olması da kafaları karıştırıyor. Çünkü sızdırılan bir diğer tasarımda kamera boşluğu “çift lens” donanımına uygun, diğeri ise alışılageldik şekilde tek lens.

Evrensel kulaklık girişinin kaldırılmış olduğu fotoğraflardan görülüyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta kulaklık ve şarj soketleri birleşecek. Bu yeniliğe karşı çıkanlar da var elbette. Hem müzik dinleyip, hem de telefonu şarj etmek mümkün olmayacak. Ancak çıkarılacak çoğaltıcı aparatlarla sorun giderilebilir.

4Chan’ın sızıntılarının ardından kaynağı belirsiz bir fotoğraf daha internete düştü. Fakat fotoğraftaki iPhone’un “pembe” renkte olması doğruluk ihtimalini düşürüyor. Bilindiği üzere Apple, cihazların renklerini en son işlemde belirliyor. Yani taslak halindeki bir tasarımın renkli olması pekala mümkün değil. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.