Medicana Sivasspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Medicana Sivasspor Bursaspor’u evinde ağırlayacak. Medicana Sivasspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medicana Sivasspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
02 Nisan 2016 Cumartesi 13:34

Süper Lig’in 26. Haftasında Medicana Sivasspor Trabzonspor deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bursaspor ise evinde Kasımpaşa’yı ağırlamış, karşılaşmadan 4 – 1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor ligde 35 puanla 9. sırada yer alırken, Medicana Sivasspor 21 puanla 16. sırada bulunuyor.

MEDİCANA SİVASSPOR BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de bu hafta gerçekleşecek olan Medicana Sivasspor - Bursaspor maçının detayları şu şekildedir;
Maç Günü: 3 Nisan 2016 Pazar
Maç Saati: 13:30
Stat: Sivas 4 Eylül Stadı
Maçın Hakemleri: Alper Ulusoy, Serkan Ok, Arkın Akgöl
Yayın: Lig TV

MEDİCANA SİVASSPOR BURSASPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Yarın gerçekleşecek olan Medicana Sivasspor - Bursaspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü ;

1. Kategori - 15,00 TL
2. Kategori - 10,00 TL
3. Kategori - 5,00 TL
Misafir  - 5,00 TL



MEDİCANA SİVASSPOR BURSASPOR MAÇINDAN 3 PUAN ALMAK İSTİYOR

Süper Lig takımlarından olan Sivasspor, yarın gerçekleşecek olan Bursaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak ve 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Maç için hazırlıklarını tamamlayan Medicana Sivasspor, teknik heyet ve futbolcular Bursaspor maçına önem veriyor. 

SÜPER LİG’DE 22. RANDEVU

Süper Lig’de yarınki maçla 22. randevuya çıkacak olan Bursaspor ve Sivasspor arasında oynana 21 maçta Medicana Sicasspor’un az bir farkla üstünlüğü bulunuyor.

21 maçın 10’u Medicana Sivasspor, 9’u ise Bursaspor galibiyetiyle sonuçlanırken, 2 maç ise berabere bitti.

BURSASPOR’UN KOZU BATALLA

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Medicana Sivasspor deplasmanında mücadele edecek olan Bursaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun en büyük kozu Batalla olacak.

35 puanla 9. sırada bulunan Bursaspor, ligde yarın Medicana Sivasspor karşısına çıkacak. Yeni bir galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapan Bursaspor takımının en büyük kozu ise Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla olacak. Devre arasında takıma katılan başarılı futbolcu, çıktığı 7 maçta 1 gol kaydetti.

MESUT BAKKAL’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Medicana Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal yarın gerçekleşecek olan Bursapor maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Bursaspor maçının kendileri için final niteliğinde olduğuna değinen Mesut Bakkal, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını açıkladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.