Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Kasımpaşa evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Peki, Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
02 Nisan 2016 Cumartesi 16:17

Süper Lig’in 26. Haftasında Kasımpaşa Bursaspor deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 4 – 1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. Beşiktaş ise evinde Antalyaspor’u ağırlamış, maçtan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Süper ligde lider olan Beşiktaş’ın yanı sıra rakibi Kasımpaşa 37 puanla ligde sekizinci sırada bulunuyor.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Ligde bu hafta gerçekleşecek olan Kasımpaşa - Beşiktaş maçının detayları şu şekildedir;
Maç Günü: 4 Nisan 2016 Pazartesi
Maç Saati: 20:00
Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
Maçın Hakemleri: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu
Yayın: Lig TV

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Pazartesi günü gerçekleşecek olan Kasımpaşa - Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri;
Kasımpaşa muhtemel 11: Jan Andreas Isaksson, Venkov Popov, Titi, Vasil Bozhikov, Abdullah Durak, Olivier Veigneau, Fode Koita, Hakan Arslan, Oscar Scarione, Del Valle, Adem Büyük

Beşiktaş muhtemel 11: Denys Boyko, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Kerim Frei, Mario Gomez

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

4 Nisan günü oynanacak olan Kasımpaşa - Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;
1. Kategori - 60,00 TL
2. Kategori - 40,00 TL
3. Kategori - 20,00 TL



BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Pazartesi günü Kasımpaşa deplasmanında mücadele edecek olan Beşiktaş, karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. Ardından elle pas, kafa pas, ayak pas ve şut çalışması yapan oyuncular, taktik programının yer aldı çalışmalar ve şut çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenman çift kalede yapılan maçla sona erdi.

Antrenmana tedavisi devam eden Gökhan Töre katılmazken, milli takımlardan dönen Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson takımla beraber idman yaptı.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Pazartesi günü evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Kasımpaşa, maç hazırlıklarına devam ediyor.

Kasımpaşa Spor Kulübü Kemerburgaz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ev ısınma hareketleriyle başlayıp, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Çift kale maç ile idman tamamlandı.

Antrenmana sakatlığı olan David Pavelka katılmadı.

RIZA ÇALIMBAY'DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay Beşiktaş maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Ligin ikinci yarısının istediği gibi olmadığını söyleyen Rıza Çalımbay, sakatlıklar ve cezalı futbolcular gibi bir çok şanssızlık yaşandığını belirtti. Kasımpaşa’nın kendi sahasında yapacağı Beşiktaş maçından puan veya puanlar ile ayrılmak istediğini belirten Rıza Çalımbay, takımına güvendiğini vurguladı. Ligin ikinci yarısında ilk defa tam kadro maça çıkacaklarını söyleyen Rıza Çalımbay, Pavelka ve Veysel dışında kadronun tam olduğunu ifade etti.

Kasımpaşanın galibiyete daha fazla ihtiyacı olduğunu belirten Rıza Çalımbay, kalan 8 maçta mutlaka bir seri yakalanması gerektiğine dikkat çekti. Beşiktaş maçının önemli olduğunu söyleyen Rıza Çalımbay, bu sene ligin ilk 10’da bitirilmesi gerektiğini açıkladı.

Sezon başından beri hakem hataları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçında hakem hatalarına maruz kalmak istemediklerini ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.