Gaziantepspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Süper Lig 27. Hafta)

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor Gaziantepspor deplasmanında mücadele edecek. Lige ara verilmesinin ardından takımlar tekrar puan için mücadele etmeye başlayacaklar. Peki, Gaziantepspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantepspor – Trbazonspor maçının hakemi belli oldu mu? Tüm detaylar haberimizde...

Gaziantepspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Süper Lig 27. Hafta)
31 Mart 2016 Perşembe 13:58

Süper Lig’in 26. Haftasında Trabzonspor hem Beşiktaş ile erteleme maçını hem de Medicana Sivasspor maçını oynadı. Veşiktaş karşılaşmasından 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, Medicana Sivasspor karşılaşmasından ise 1 – 0’lık galibiyetle ayrıldı. Gaziantepspor ise Mersin İdman Yurdu deplasmanında mücadele etti ve maçtan 0 – 0’lık beraberlikle ayrıldı.

GAZİANTEPSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında gerçekleşecek olan Gaziantepspor – Trbazonspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 2 Nisan 2016 Cumartesi

Maç Saati: 16:00

Stat: Kamil Ocak Stadı

Yayın: Lig TV

GAZİANTEPSPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

2 Nisan Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Gaziantepspor – Trbazonspor maçının muhtemel 11’leri;

Gaziantepspor muhtemel 11: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Prince Gouano, Abuda, Abdulkadir Kayalı, Daniel Larsson, Anton Putsila, Orkan Çınar, Emre Nefiz, Marcal De Oliveira

Trbazonspor muhtemel 11: Esteban Alavarado Brown, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Serge Akakpo, Mustafa Yumlu, Luis Pedro Cavanda, Jose Bosingwa, Okay Yokuşlu, Marko Marin, Erkan Zengin, Oscar Cardozo

MUTLU TOPÇU’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Süper Lig’de bu hafta Trabzonspor’u evinde ağırlayacak olan Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, maç öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 26. Haftasında Mersin İdman Yurdu karşısında alınan puanın önemli olduğuna dikkat çeken Mutlu Topçu, Gaziantepspor açısından zor bir karşılaşma olduğuna değinerek, karşılaşmadan alınan puanın değerli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor’un kaliteli oyuncuları olduğunu söyleyen Mutlu Topçu, iyi bir takım ile mücadele edeceklerini belirtti. Futbolda önüne bakmak gerektiğini açıklayan Mutlu Topçu, Trabzonspor’un iyi oyuncuları olmasına rağmen istediği takım oyununa ulaşamadığını açıkladı. Her iki takım için de önemli bir karşılaşma olacağının altını çizen teknik adam, Galatasaray maçında olduğu gibi seyirci desteği ile maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

TRABZONSPOR U21 TAKIMI İLE KARŞILAŞTI

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde U21 takımı ile hazırlık maçı yapan Trabzonspor, karşılaşmadan 6 – 1’lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada Trabzonspor’un 3 golü Cardozo, diğer golleri ise ise Sefa, Mehmet Ekici ve Muhammet Demir tarafından kaydedildi.

Trabzonspor’da 2 aydır sakat olan Mehmet Ekici’nin sakatlığının geçmesiyle beraber keyfinin yerine geldiği öğrenildi. Aynı zamanda teknik direktör Hami Mandıralı’nın da oyuncusuna Gaziantepspor maçı için hazır olması talimatını verdiği öğrenildi.

GAZİANTEPSPOR TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantepspor – Trabzonspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 50,00 TL

2. Kategori - 30,00 TL

3. Kategori - 10,00 TL

4. Kategori - 10,00 TL

5. Kategori - 5,00 TL

Misafir - 6,50 TL



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.