Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? Ne zaman?

Fenerbahçe ve Torku Konyaspor arsında oynanacak 29. karşılaşma için gözler Kanarya'nın stadına çevrildi.

Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? Ne zaman?
07 Kasım 2015 Cumartesi 09:35

Fenerbahçe ve Konyaspor arasındaki 29. karşılaşma için nefesler tutuldu. İki takımın toplam 28 maçında Konyaspor yanızca 2 galibiyet aldı. Fenerbahçe ise 25 maçta galip oldu.

Fenerbahçe, rakibiyle yaptığı 28 lig maçından 25'ini kazandı. Sarı-lacivertli ekip, rakibine karşı ilk mağlubiyetini 2004-2005 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından aldı. Son hafta mücadelesinde rakibine deplasmanda 4-2 yenilen Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunda, bu sefer ilk haftada yine dış sahada 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2'lik yenilgi aldı. Taraflar arasındaki son randevuda ise rekabetteki ilk beraberlik yaşandı.      

Fenerbahçe'nin ligdeki toplam 86 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Torku Konyaspor 31 golle yanıt verebildi. 

Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı. Konya'daki müsabaka ise 1-1 tamamlandı. 

Fenerbahçe, Torku Konyaspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2005-06 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık sonuçla aldı. Torku Konyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki iki galibiyetini 4-2 ve 3-2'lik sonuçlarla elde etti.


Etiketler; #Fenerbahçe
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.