Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Süper Lig 27. Hafta)

Spor Toto Süper Lig’de uzun bir aranın ardından 27. Hafta maçları Cumartesi günü başlayacak. Süper Lig’in 27. Haftasında Galatasaray Eskişehirspor deplasmanında mücadele edecek. Ligin 26. Haftasında Fenerbahçe ile olan maçının ertelenmesiyle beraber Galatsaray’ın üçüncülüğe yükselmesi için bu haftaki maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Peki, Eskişehirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Süper Lig 27. Hafta)
31 Mart 2016 Perşembe 13:21

Süper Lig’de 26. Haftada Eskişehirspor Kayserispor deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray ise Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının ertelenmesi nedeniyle 26. Haftayı boş geçmek zorunda kaldı.

ESKİŞEHİRSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de bu hafta gerçekleşecek olan Eskişehirspor - Galatasaray maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 2 Nisan 2016 Cumartesi

Maç Saati: 19:00

Stat: Eskişehir Atatürk Stadı

Yayın: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Eskişehirspor - Galatasaray maçının muhtemel 11’leri;

Eskişehirspor muhtemel 11: Ruud Boffin, Anel Hadzic, Jordi Figueras, Engin Bekdemir, İshak Doğan, Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş, Nzuzi Toko, Dossa Junior, Axel Meye, Emre Güral

Galatasaray muhtemel 11: Cenk Gönen, Hakan Balta, Martin Linnes, Olcan Adın, Jason Denayer, Emre Çolak, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Lukas Podolski, Umut Bulut

GALATASARAY ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde antrenman yapan Sarı Kırmızılı takım, topla adaptasyon çalışması ile başladığı idmana hentbol ile devam etti. Daha sonra sekize sekiz yop çalışması yapan ve taktik çalışması gerçekleştiren oyuncular antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maç ile sonlandırdı.

Antrenman sırasında Wesley Sneijder ve Hakan Balta’nın tedavilerine devam edilirken, Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu takımdan ayrı çalıştı.

SAMET AYBABADAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Vali Hanefi Demirkol Tesisi'nde düzenlenen basın toplantısında bazı açıklamalarda bulunan Eskişehirspor teknik direktörü Samet Aybaba 8 maç kaldığını ve bundan sonraki maçlarda nelerin yapılacağının konuşulması gerektiğini vurguladı.

Kalan her maç için ayrı ayrı plan yapıldığına değinen Samet Aybaba, önlerinde bir süreç olduğunu ve Eskişehirspor’un neler yapacağını göreceklerini söyledi. Tek maçla hiçbir şeyin belli olmayacağını açıklayan Samet Aybaba her maç için ayrı planlar yaptıklarını ifade etti.

Kümede kalma yarışının 4 takım arasında gerçekleşeceğini ifade eden Samet Aybaba, Eskişehirspor’un yarıştan kopmayacağını vurguladı. Artık her deplasmanda Eskişehirspor’un gol attığını belirten Samet Aybaba, Eskişehirspor’un fikstürünün diğer takımlardan daha iyi olduğunu belirtti. Yarıştan bir gün bile kopması dahilinde Eskişehirspor’un kaybedeceğinin altını çizen teknik adam her maça 3 puan hedefiyle çıktıklarını söyledi.

Galatasaray ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirten Samet Aybaba, maç seçmeden sahaya çıktıklarını ifade etti.

GALATASARAY ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

2 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan Eskişehirspor – Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 200,00 TL

2. Kategori - 120,00 TL

3. Kategori - 75,00 TL

Misafir - 150,00 TL




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.