Eskişehirspor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? 

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Galatasaray Eskişehirspor deplasmanında mücadele edecek. Eskişehirspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Eskişehirspor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? 
02 Nisan 2016 Cumartesi 17:03

Süper Lig’in 26. Haftasında Eskişehirspor Kayserispor deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray ise Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının ertelenmesi nedeniyle 26. Haftayı boş geçmek zorunda kalmıştı.

ESKİŞEHİRSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de bu hafta gerçekleşecek olan Eskişehirspor - Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00’da Eskişehir Atatürk Stadında başlayacak. Karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

ESKİŞEHİRSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Eskişehirspor - Galatasaray maçının muhtemel 11’leri;
Eskişehirspor muhtemel 11: Ruud Boffin, Anel Hadzic, Jordi Figueras, Engin Bekdemir, İshak Doğan, Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş, Nzuzi Toko, Dossa Junior, Axel Meye, Emre Güral

Galatasaray muhtemel 11: Cenk Gönen, Hakan Balta, Martin Linnes, Olcan Adın, Jason Denayer, Emre Çolak, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Lukas Podolski, Umut Bulut

SARI KIRMIZILILAR ESKİŞEHİR’DE 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Daha önce yapılan maçlara bakıldığın Eskişehir’in Galatasaray ile Atatürk Stadyumu'nda oynadığı son 4 karşılaşmada rakibine galibiyet yaşatmadığı görülüyor. Galatasaray Eskişehir ile 2011 - 2012, 2012 - 2013 ve 2013 - 2014 sezonlarında golsüz beraberlik yaşarken, 2014 - 2015 sezonunda ise 2 – 1 mağlup olmuştu.

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ RIEKERINK İLK MAÇINA ÇIKACAK

Teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından Sarı Kırmızılı takımın başına altyapı hocalarından Orhan Atik gelmiş, ligde Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarında Galatasaray ile beraber olmuştu. Ancak, pro lisansı olmayan Orhan Atik'in yerine teknik direktörlük koltuğuna Hollandalı Jan Olde Riekerink gelmişti. Bugün oynanacak olan Eskişehirspor maçı Jan Olde Riekerink’in ilk maçı olacak.

GALATASARAY’A BİR SAKATLIK ŞOKU DAHA

Galatasaray takımındaki sakatlıklara bir yesi isim daha eklendi. Sneijder ve Hakan Balta'nın ardından Selçuk İnan'ın da sakatlanmasıyla büyük çok yaşayan Galatasaray ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını geçtiğimiz gün tamamladı. Antrenman sırasında ayağına aldığı darbe sonrasında yere yığılan Selçuk İnan idmanı tamamlayamadı.

SÜPER LİGDE 60. RANDEVU

Bugün gerçekleşecek olan karşılaşma Eskişehirspor ve Galatsaray’ın ligdeki 60. karşılaşması olacak.
Geçmişte yağılan maçların skorlarına bakıldığı zaman Sarı Kırmızılı takımın Eskişehir’i galibiyet olarak 25-9 geride bıraktığı görülüyor. Aynı zamanda oynana 25 maç da beraberlikle sonuçlandı.

GALATASARAY ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bugün gerçekleşecek olan Eskişehirspor – Galatasaray maçının biletleri 200,00 TL , 120,00 TL, 75,00 TL ve 150,00 TL olarak satışa çıktı.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.