Canlı Televizyon izle - Ntv Spor, Trt Haber, Aspor, 360 Tv

Canlı Televizyon izle - Ntv Spor, Trt Haber, Aspor, 360 Tv

Canlı Televizyon izle - Ntv Spor, Trt Haber, Aspor, 360 Tv
05 Mayıs 2016 Perşembe 00:12


Günümüz teknolojisi bizlere bir sürü televizyon kanalını sunmaktadır. Tek kanallı dönemlerin ardından çok kanallı dönemlere geçişle birlikte her türlü alanda kanal da önümüze serilmiş oldu. Bu kanalların arasında NTV Spor, TRT Haber, ASpor ve 360 TV yer almaktadır.
NTV Spor, 17 Mart 2008 yılında Doğuş Grubu bünyesinde yayın hayatına başladı. Yayın hayatına başlamasının ardından NBA yayın haklarını satın alan kanal, bu maçları yayınlayarak büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. NTV Spor izle bunun yanı sıra Türkiye Milli Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague ve Basketbol Süper Lig maçlarını da yayınlamaya başladı. NTV Spor, yayınladığı birçok spor programı ile izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Kanalın en sevilen programlarından bazıları B Planı, 90+, %100 Futbol, Futbol Aktüel, Spor Merkezi, Yedi Gün Spor, Yenilsen de Yensen de ve Spor Gecesi olarak sayılabilir. Kanalda yayınlanan spor programlarında önemli spor adamları yer almakta ve birbirinden önemli yorumlara imza atmaktadır.
TRT Haber, 18 Mart 2010 yılında TRT 2 kanalının yayın hayatına son vermesi ile hayata geçirildi. TRT’nin haber üzerine kurulmuş kanalı olan TRT Haber, 18 Kasım 2013 yılında logosundaki değişiklikle birlikte HD yayın hayatına geçti. TRT’nin sahibi olduğu kanalın Haber editörlüğünü Nasuhi Güngör yapmaktadır. TRT Haber kanalı uydu, D-Smart, Teledünya, Tivibu üzerinden kolaylıkla izlenebilmektedir.
A Spor kanalı 18 Eylül 2014 yılında kuruldu. Turkuvaz Medya Grubu’na ait olan spor odaklı bir kanaldır. 15 Temmuz 2014 yılında yayın hayatına başlaması beklenen A Spor,  18 Eylül’de yayın hayatına başladı. Türkiye Kupası, İtalya Serie A, Portekiz Süper Ligi ve Süper Lig maçlarının gösterildiği A Spor, spor ile ilgili haberlerin yanı sıra yorumlar ve tartışma programları ile de dikkat çekmektedir. Türkiye’nin 5. Şifresiz yayın yapan tv kanalları olma özelliğine sahip olan A Spor, günümüzde HD yayın hayatına geçiş yapmıştır.
360 TV, Esmedya bünyesinde yer alan kanallardan biridir. Yayın hayatına Skytürk olarak başlayan ancak daha sonra 360 Tv adını alan kanalın genel yayın yönetmeni Cengiz Özdemir’dir. Türkiye’nin ilk 5 kanalı arasında yer alan 360 Tv, ilk olarak Çukurova Holding yönetiminde yayın hayatına başladı. Bu dönemde adı Skyturt360 olan kanala borçları nedeniyle bir süreliğine el konuldu. Bu dönemde Türkmedya Yayın Grubu’na satılan kanal, eğlence kanalına çevrildi. Logosunda da değişikliğe gidilen kanalın adı ise 360 Tv olarak değiştirildi. Haber , spor ve magazin programlarıyla dikkat çeken kanal her gün yayınladığı birbirinden güzel filmlerle de izleyiciyi ekranlara bağlamaya devam ediyor.
Birbirinden başarılı bu kanalları canlı olarak izlemek isterseniz internet üzerinden canlı televizyon izleyebilirsiniz.
 
Kaynak: https://www.canlitvizle.io/ntv-spor
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.